Zakelijke Mannen Mode

Kleding met een uitstekende pasvorm is uw visitekaartje. 

Wij zijn een mannenmode winkel waar pasvorm en kwaliteit op nummer 1 staat! 

- Colbert - Kostuum - Broek - Jeans - Schoenen -

Kleding met een uitstekende pasvorm is uw visitekaartje.

Modieus, perfect passende kleding geeft zelfvertrouwen. Kleding communiceert een identiteit; uw identiteit. Een outfit moet bij u passen. Niet alleen bij uw karakter, maar ook bij uw smaak en het draagmoment.

Bij de keuze van modellen en stoffen houden we uiteraard rekening met de werkomstandigheden. Kleding die in een showroom gedragen wordt, moet aan andere eisen voldoen dan kleding waarin achter een bureau gewerkt wordt of waarin veel gereisd wordt.

Wij zijn een mannen modezaak waar pasvorm en kwaliteit op nummer 1 staat, maar vooral dat u comfortabel uw werkzaamheden kan uitvoeren. De merken die wij voeren en hier perfect bij aansluiten zijn bv. Blue IndustryBugatti, Jackett en Sons en Seidensticker.

Kostuums

Onze kostuums worden samengesteld door het principe: Mix en Match. Hierbij combineert u zelf colberts en broeken naar maat, kleur en model. Helemaal naar uw eigen smaak en draagcomfort. Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is dat u een extra bijbehorende pantalon kunt bestellen, zodat u langer plezier heeft van het kostuum. 

Ook kunt u bij ons terecht voor de Bruidegom met bijbehorende accessoires.

Ga hiervoor naar de bruidegom pagina.

Bezoek onze winkel Bel direct: 0348 - 769 077

Deze website is ontwikkeld door De ReclameHelden