Sportieve Heren Colberts

Kleding met een uitstekende pasvorm is uw visitekaartje. 

Wij zijn een herenmodezaak waar pasvorm en kwaliteit op nummer 1 staat! 

- Colbert - Kostuum - Broek - Jeans - Schoenen -

Colberts

Colberts voor heren zijn de perfecte items om de garderobe een business upgrade te geven. In onze winkel vind je diverse nette jasjes zodat iedere man zijn favoriete exemplaar kan shoppen. Je vindt herencolberts van het merk Blue Industry, maar ook de merken Bugatti  en Giordano bij ons. Musthave voor iedere zakelijke man!

Waardevolle toevoeging op de garderobe van de mannen

Het colbert heeft een getailleerde pasvorm, lange mouwen en sluit vaak door middel van een knopen. Hoewel dit item vaak een investering is, is het zeker een waardevolle toevoeging op de garderobe van de mannen. Het colbert is namelijk tijdloos en kan naar enorm veel gelegenheden gedragen worden. Bij ons in de winkel vind je een ruime keuze en diversiteit in Colberts.

Blue Industry

De ideale business look

Met een colbert creëren de mannen een stijlvolle en zakelijke look. Zo kunnen ze het item dragen in combinatie met een stijlvol overhemd en een sportieve broek. Wil je toch liever een wat meer nonchalante look? Draag het colbert dan in combinatie met een jeans en T-shirt. Een ding is zeker: het colbert voor heren kan gedragen worden naar diverse gelegenheden!

Giordano Mode Colberts Zakelijk

Bezoek onze winkel Bel direct: 0348 - 769 077

Deze website is ontwikkeld door De ReclameHelden