Zakelijk

Kleding met een uitstekende pasvorm is uw visitekaartje. Modieus, perfect passende kleding geeft zelfvertrouwen. Bij de keuze van modellen en stoffen houden we uiteraard rekening met de werkomstandigheden. Kleding die in een showroom gebruikt wordt, moet aan andere eisen voldoen dan kleding waarin achter een bureau gewerkt wordt of waarin veel gereisd wordt

Wij zijn een herenmodezaak waar pasvorm en kwaliteit op nummer 1 staat, maar vooral dat u comfortabel uw werkzaamheden kan uitvoeren.

- Colbert - Kostuum - Broek - Jeans - Schoenen

Wij zijn een herenmodezaak met een jonge en sportieve samenstelling van ons assortiment. De reden hiervoor is dat wij zien dat de 30er t/m 70er heel anders in het leven staat dan 20 jaar geleden.

Echter wat blijft is dat je lichaam wel met de tijd mee gaat. En daar houden wij rekening mee met ons assortiment.

Wij hebben dan ook diverse lengte en breedte maten in de broeken als ook in de Kostuums en shirts. En mocht iets niet in ons assortiment zijn, hebben wij de mogelijkheid om op de sites van onze leveranciers te kijken welke mogelijkheden er dan zijn.

Wij hebben een ruime keuze in kostuums.

Onze kostuums worden samengesteld door het principe: Mix en Match. Hierdoor combineert u zelf colberts en broeken naar maat, kleur en model. Helemaal naar uw eigen smaak en draagcomfort. U kunt een extra pantalon bestellen, zodat u langer plezier heeft van uw kostuum. 

Ook kunt u bij ons terecht voor de Bruidegom met bijbehorende accessoires.

Ga hiervoor naar de bruidegom pagina.

Bezoek onze winkel Bel direct: 0348 - 769 077

Deze website is ontwikkeld door De ReclameHelden